Barion Pixel

Boho babanapló (ÚJ!)

13500 Ft

Ez a Boho Babanapló egy különleges világba kalauzol, ahol a bohém stílus és a tündéri kisállatok találkoznak. A vidám minták, az élénk színek és a kisállatok grafikái segítenek megragadni a pillanatok szépségét egy barátságos és kreatív módon. Az oldalak tele vannak varázslattal és a kisállatok örömteli jelenlétével, amelyek segítenek megőrizni az életed legszebb pillanatait.

Készleten

Cikkszám: bohouj Kategória: Címkék: ,

A babavárás és az azt követő időszakban minden nap rengeteg élménnyel és pillanattal ajándékoz meg minket a kis csoda, aki a világba érkezik/érkezett. Nincs is jobb módja ennek a különleges időszaknak az örökítésére, mint egy babanapló.

Ez a napló egy valódi kincsesláda a gyermekednek az első három évéből. 70 oldal, tele segédletekkel és helyekkel az emlékek gyűjtésére, a várandósságtól kezdve a kisbabád harmadik születésnapjáig. 88 hely a fotóitoknak, hogy minden mosoly, első lépés és fontos pillanat örökre megmaradjon.

Ennél sokkal több ez a babanapló. Egy barát, aki segít neked emlékezni a fontos mérföldkövekre, egy napló, amiben napról napra láthatod a babád fejlődését, és egy örökmegőrző, amit egy nap majd a gyermekednek adhatsz át, hogy ő is láthassa, milyen különleges volt az életetek az elejétől fogva.

Hagyd, hogy ez a babanapló inspiráljon és segítsen téged a különleges pillanatok megőrzésében, valamint hogy örök emlékekké formálhassad az első éveket, amiket a gyermekeddel megoszthattok. Ez több, mint egy könyv - ez egy időkapszula, tele szeretettel és emlékekkel.

További információk

Méretek 21 × 21 × 1,5 cm