Barion Pixel
Akció!

MiniSéf – Receptes könyv

Original price was: 9900 Ft.Current price is: 6900 Ft.

Az “Mini Séf Receptkönyv” nem csak egy egyszerű receptes könyv. Ez egy olyan eszköz, amely arra ösztönöz, hogy a konyhai sürgés-forgás közben is minél több időt tölts együtt a gyermekeddel, és mindezt élménnyé változtatja.

Készleten

Cikkszám: 004 Kategóriák: ,

Receptek Közös Elkészítése: Amikor együtt készítetek ételt a konyhában, az nemcsak az ételről szól. Ez az együttlét idő, amikor beszélgethettek, nevetgélhettek és tanulhattok egymástól. Az "Mini Séf Receptkönyv" segít rögzíteni ezeket az együtt töltött pillanatokat.

Kreativitás és Színek: Amikor a konyhában dolgozol, a gyermeked egyidejűleg alkothat is. Rajzolhat, színezhet, és az alkotásait az emlékkönyvben helyezheti el. Így az ő kreativitása és a te főzésed összeolvad egy közös alkotásban.

Az Emlékek Örökkévalósága: Az "Mini Séf Receptkönyv" örök értékű emlékeket hoz létre. A receptek és a rajzok nem csak az ízek és színek megjegyzését jelentik, hanem azt is, hogy mennyi időt töltöttetek együtt és milyen értékes a közös idő.

Ez az emlékkönyv arra hívja fel a figyelmet, hogy a konyha az összetartozás és az együttlét helyszíne is lehet. Az ételek elkészítése és az alkotások megosztása egyaránt emlékezetes pillanatokat teremt, amelyeket az "Mini Séf Receptkönyv" örökké megőriz. Legyen ez a könyv az, amely mindig emlékeztet rád és a gyermekedre, hogy az idő együtt tölthető pillanatokból épül fel, és hogy az együtt töltött idő az igazi kincs az életben.

További információk

Méretek 21 × 21 × 2 cm