Barion Pixel
Akció!

MODERN babacsomag (babanapló + emléknaptár)

Original price was: 16500 Ft.Current price is: 13500 Ft.

AJÁNDÉK névbiléta babacsomagjaink mellé! Írd meg rendelésed végén a vásárlói megjegyzés részbe a névbilétára kívánt nevet!

Kategória:

Leírás

Az “Emléknaptár” és a hozzá tartozó “Babanapló” együtt alkotnak egy varázslatos duót. Az asztali naptár minden oldala egyedi pillanatokat őriz várandósságodtól a gyermeked első évéig, szívbe markoló idézetekkel és gyönyörű képekkel díszítve. A “Babanapló” pedig az a könyv, amelyben napról napra megörökítheted a várandósságod és gyermeked legfontosabb pillanatait.

Ez a csomag lehetőséget teremt számodra, hogy mindkét készlettel együtt rögzítsd az édes kis pillanatokat, és alkoss egy csodálatos emlékgyűjteményt a várandósságodtól az első születésnapig. Egyesítsd az Emléknaptár varázsát és a Babanapló intimebb pillanatait, és éld meg, ahogy az emlékek életre kelnek.

Vásárold meg a MODERN babacsomagot most, és hagyd, hogy az érzelmekkel teli pillanatok örökké megmaradjanak. Az öröm, szeretet és a család ereje együtt van ebben a kis csomagban, amely a legfontosabb pillanatokat öleli át. Ajándékozd meg magad vagy szeretteid ezzel a különleges készlettel, és indítsátok el együtt az emlékek gyűjtését!

További információk

Méretek 21 × 2 × 2 cm