Barion Pixel

BABANAPLÓK

Ugyanaz a Tartalom, Különböző Stílusokban

 

 

Büszkék vagyunk arra, hogy naplóink tartalmukban azonosak, így mindenki számára ugyanazokat az előnyöket kínálják, bármely grafikát is választjátok. Nem számít, hogy kisfiú vagy kislány, a naplók mindkét nemnek tökéletes választást jelentenek.

 

A tartalom a lényeg: helyet kínálunk a pillanatoknak, a gondolatoknak, hogy örök emlékek formájában megszülessenek. Nem korlátoztuk a képméretet, így te magad döntheted el, mekkora fotót ragasztasz a kijelölt képhelyekre.

 

A különbség a borító és a grafika stílusában rejlik. Válassz a 4 különböző design közül, ami a legjobban kifejezi a személyiségeteket és a stílusotokat. A naplók segítenek abban, hogy az örök pillanatokat mindenki saját egyediségével örökíthesse meg.

IRÁNY A SHOP!

válassz 4 féle design közül:

Hamarosan elérhető lesz a legújabb design!

varázserdő babanapló

Ebben a babanaplóban egy varázslatos mesevilág tárul eléd minden oldalon. A színes és játékos grafikák, valamint a kedves állatkarakterek segítenek megőrizni a gyermeked kalandjait és fejlődését egy vidám és mesés formában.

új külsőt és belső tartalmat kapott a kedvenc naplótok!

NATÚR babanapló

Ez a ‘festett’ stílusú babanapló igazi vizuális gyönyörűség. A vízfesték hatású grafikák és színek festői látványt teremtenek minden oldalon. Ha szereted a művészi kifejezést és az elegáns színeket, ez a napló tökéletes választás lesz számodra. Rögzítsd a pillanatokat művészi módon ebben a gyönyörű naplóban.

MODERN babanapló

Ez a babanapló a letisztultság és minimalizmus rajongói számára készült. A egyszerű és tiszta design hátteret teremt a fontos pillanatok és gondolatok rögzítéséhez. A modern színek és formák időtálló eleganciát kölcsönöznek ennek a naplónak.

új külsőt és belső tartalmat kapott a kedvenc naplótok!

BOHO babanapló

Ez a Boho Babanapló egy különleges világba kalauzol, ahol a bohém stílus és a tündéri kisállatok találkoznak. A vidám minták, az élénk színek és a kisállatok grafikái segítenek megragadni a pillanatok szépségét egy barátságos és kreatív módon. Az oldalak tele vannak varázslattal és a kisállatok örömteli jelenlétével, amelyek segítenek megőrizni az életed legszebb pillanatait.

Rólunk írták

Ebben a világban a valódi tapasztalatok számítanak legjobban, és mi büszkék vagyunk rá, hogy hallhatjuk a közösségünk hangját. Az ügyfeleink véleményei azok, akik már részesei lettek az emlékek és történetek gyűjtésének.

Kedves Enikő!

A tegnapi napon átvettem a naplókat Édesanyámtól.
Csodálatos a csomagolás és a kis ikres kártya is. 
Nagyon hálás vagyok, hogy így a segítségemre voltál, és külön köszönet és hála az egyedi kuponért is.
Csodaszép dolgokat alkotsz. 
További sok sikert kívánok!
Legyen nagyon szép napod!
Köszönettel,
Seres Niki

e-mail

Kedves Demini Diaries!

Megérkezett a rendelés. Hálás köszönet, csoda szép mind a csomagolás, mind a könyv. egy élmény lesz emlékekkel megtölteni. Örülök, hogy rátok találtam!

Kovács Anett

instagram

Kedves Enikő!

Megkaptam a rendelt babanaplót, és nagyon meglepődtem.  Nem tudok neked elég hálás lenni, hogy annak ellenére, hogy készlet hiányos, és már valószínűleg nem fogsz ilyet gyártani, mégis rózsaszínt küldtél. Könnyekig hatódtam, ekkora meglepetést! Nagyon boldog vagyok, köszönöm, hogy emlékeztél rá, és teljesítetted a kívánságom!
Csodaszép napot kívánok!
Fekete Anita

e-mail

Körülbelül 2 hete megkaptam a naplót, amire már annyira, de annyira vágytam. Az első gyermekünk érkezését várjuk, fontosnak tartjuk, hogy amit tudunk, megadjunk neki, illetve abból is a legtökéletesebbet, hiszen ezért dolgotunk eddigi életünkben.

Sok babanaplós oldalt átböngésztem, azonban a Demini oldalán azt éreztem, hogy végre rátaláltam a tökéletesre! Köszönöm nektek!

Vida Alexandra

instagram

Kövesd be oldalainkat szuper tartalmakért!

LEGYÉL TAGJA TE IS A TÖBB MINT 4.200 TAGÚ DEMINI KÖZÖSSÉGÜNKNEK, AHOL MINDIG ÚJDONSÁGOKKAL ÉS  ÚJ TARTALMAKKAL VÁRUNK!

DEMINI-tag