Barion Pixel

ESKÜVŐTERVEZŐ EMLÉKNAPLÓ

Az Álomnapról Az Álomemlékekig

 

Az “Esküvőtervező Emlékkönyv” nem csak egy egyszerű tervező, hanem egy emlékteremtő eszköz, amely az esküvő előkészületeinek és a nagy napi pillanatoknak az örökítésére szolgál. Itt van, hogyan használhatod:

 

Esküvőtervezés: Segít a legfontosabb nap minden részletének tervezésében. Tervezd meg a helyszínt, a vendégeket, az ételt és italt, valamint az esküvői ruhákat, és rögzítsd ezeket az információkat az emlékkönyvben.

 

Kreatív Oldalak: Az emlékkönyvben szabadon rajzolhatsz, írhatsz és tervezhetsz. Helyezd el a menüterveket, virágrendeléseket és egyéb terveket.

 

Képek és Emlékek: A fotókat és egyéb emlékeket is helyezd el az emlékkönyvben. Ne csak az esküvőről készült képeket, hanem a nászútról és a különleges pillanatokról is.

 

Az “Esküvőtervező Emlékkönyv” segít neked és párodnak álomesküvőt tervezni, és mindezt emlékkönyvként megőrizni. Az emlékezés azokra a pillanatokra, amikor együtt terveztétek és megélhettétek ezt a csodálatos napot, örök értékkel bír. Legyen ez az emlékkönyv az, amely a szerelem és a házasság kezdetét örökíti meg.

IRÁNY A WEBSHOP!

Válassz kétféle aranyozott borítónk közül:

Pöttyös napló

Csillagos napló: