Barion Pixel

Emlékkönyvek

Az emlékkönyvek a múlt és a jövő találkozása, ahol minden pillanat egy történet, és minden oldal egy örökké tartó emlék. Fedezd fel az élet legszebb pillanatainak elraktározásának művészetét!

deminidiaries

Az emlékkönyvek csodás világa: Nyisd ki az emlékkönyveinket, és lépj be egy csodás világba, ahol minden oldal olyan, mint egy műalkotás. A minőségi papír és a részletgazdag grafikák segítségével minden pillanatot igazi kincsként őrizhetsz meg.

Az egyediség varázsa: Minden emlékkönyvünk egyedi, mint te magad. Válaszd ki azt, amelyik legjobban tükrözi stílusodat és azokat az emlékeket, amiket meg szeretnél őrizni.

Az emlékek öröme: Az emlékkönyvekben nincsenek szabályok. Helyezz bele fényképeket, jegyzeteket, rajzokat, vagy bármi mást, amit az életetek legszebb pillanatairól szeretnél megőrizni. Az emlékek örök!

Az emlékkönyvek több mint könyvek; azok a helyek, ahol a pillanatok örökké tartanak. Hozd létre saját történeteidet, és örökítsd meg az emlékeket egy emlékkönyvben, amely örömmel és varázslattal van átitatva. Itt kezdődik az örökké tartó emlékezés!

Válogass emlékkönyveink között:

miniséf

Receptek elkészítése emlékekkel és játékokkal tarkítva. A “Mini Séf Receptkönyv” nem csak egy egyszerű receptes könyv. Ez egy olyan eszköz, amely arra ösztönöz, hogy a konyhai sürgés-forgás közben is minél több időt tölts együtt a gyermekeddel, és mindezt élménnyé változtatja.

élmény napló

Az utazások és kalandok örökkévalósága.

Az “Élmény napló” egy olyan emlékkönyv, amelyben az életed legemlékezetesebb kalandjait és pillanatait őrizheted meg. Legyen szó kirándulásokról, utazásokról, vagy éppen fontos eseményekről, ez az emlékkönyv mindent befogad.

Leveleim a télapónak

A “Leveleim a Télapónak” emlékkönyv egy különleges hely, ahol a gyermeked minden évben rögzítheti a karácsony varázslatos pillanatait. Ez az emlékkönyv egy hosszú éveken át tartó utazás része, amelybe minden évben új fejezeteket adhattok hozzá.

nyuszi naplóm

Az “Nyuszi Naplóm Emlékkönyv” egy olyan kincs, amelyben a húsvéti ünnep minden varázslatos részlete helyet kap. Ez az emlékkönyv nem csak dokumentál, hanem részese is lesz az ünnepi készülődésnek.

Rólunk írták

Ebben a világban a valódi tapasztalatok számítanak legjobban, és mi büszkék vagyunk rá, hogy hallhatjuk a közösségünk hangját. Az ügyfeleink véleményei azok, akik már részesei lettek az emlékek és történetek gyűjtésének.

Hihetetlen, hogy ebbe az esküvőszervező naplóba fogom jegyzetelni a következő év történéseit… most újra fellobbant bennem az esküvő szervezős láz! Hálásan köszönöm!

Szabó Tímea

instagram

Kedves Enikő!

Szeretnék megosztani veled egy számomra nagyon kedves kép összeállítást. Annyira szépek ezek a kártyák, mindig kíváncsian várom, hogy mi lesz a következő hónapnál. Köszönjük! <3

Vk. Kriszti

instagram

Kedves Enikő, a szerdán rendelt csomagom már meg is érkezett és pont olyan gyönyörű mint a képeken Köszönöm szépen és kellemes ünnepeket kívánok!

Bianka

instagram

Szia!

Megérkezett ma a csomagom <3 Nagyon nagyon köszönjük, be is fognak kerülni a könyvecskék a fa alá, és alig várom, hogy töltögethessük!! <3 Csodaszépek!!!

Kellemes ünnepeket kívánok Neked!<3

Anonym

instagram

Kövesd be oldalainkat szuper tartalmakért!

LEGYÉL TAGJA TE IS A TÖBB MINT 4.200 TAGÚ DEMINI KÖZÖSSÉGÜNKNEK, AHOL MINDIG ÚJDONSÁGOKKAL ÉS  ÚJ TARTALMAKKAL VÁRUNK!

DEMINI-tag