Barion Pixel

14 nap az elállási jog, ami azt jelenti, hogy 14 naptári napon belül, akár indoklás nélkül is visszavesszük az interneten megvásárolt terméket. A fogyasztónak minősülő vásárló a szerződéstől 14 naptári napon belül (beleértve a 14. naptári napot is) indokolás nélkül elállhat a rendeléstől. Ennek módjáról a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet rendelkezik. Ezt a törvényt csak a természetes személyek esetében alkalmazható.

Termék visszaküldés feltételei:

  • – Elállási szándékát e-mailben, vagy az elállási nyilatkozatot kitöltve, levélben, postai úton jelezheti felénk.
  • – Az elállási jog gyakorlása esetén a termék visszajuttatásáról a vásárlónak saját költségén kell gondoskodnia!
  • – A visszaküldött termékeknek ugyanolyan állapotban kell lenniük, mint amikor szállították (az eredeti csomagolásban az összes melléklettel és a kísérő dokumentációval együtt).
  • – Az elállással érintett termék utánvétellel nem küldhető vissza, utánvételes átvételt nem áll módunkban teljesíteni.
  • – Elállás esetén követelhetjük a fogyasztótól az áru, nem rendeltetésszerű használatából eredő kár megtérítését, azzal a céllal, hogy fedezzük az áru second-hand-ként való értékesítés árkülönbözetét.
  • – A termékek ellenértékének visszafizetése, a visszaszolgáltatástól számított 30 munkanapon belül teljesül.
  • – Olyan termék esetében, amelyet a fogyasztó utasítása alapján, vagy kifejezett kérésére állítottak elő, vagy olyan termék esetében, amelyet egyértelműen a fogyasztó személyére szabtak, az elállási jog nem gyakorolható.

Elállási jogát, weboldalunkon található ELÁLLÁSI NYILATKOZAT (.pdf) kitöltésével és megküldésével (e-mail, vagy postai út) közölheti.